LES OP MAAT

Lessen met passie

Wilt u Italiaans leren met een ervaren én gedreven native speaker? Het aanbod varieert van meer formele, (al dan niet online) in-company trainingen tot ongedwongen cursussen in een huiselijke setting. Om optimaal met al uw wensen rekening te houden wordt u een op maat samengesteld programma geboden dat uitstekend tot zijn recht komt in privé- of duo lessen. Met alle aandacht van een docent voor uzelf kunt u de puntjes op de i zetten voor allerlei aspecten: grammatica, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden, literaire vormen, culturele weetjes.

Uw niveau en uw interesses

Met een goede taalmethode leer je of verfijn je je kennis van het Italiaans. Maar het echte plezier en vooruitgang komen pas als de lessen aangepast worden aan uw behoeftes en wensen. We werken flexibel. Alles kan! Ook het van de een op de andere dag omgooien van leermethode: beter full immersion, of juist grammaticale uitleg in het Nederlands? Volledig in het Italiaans of een Nederlandse methode? Even hulp met een specifieke ad hoc vraag of systematisch de methode volgen? Ik pas me volledig aan om uw behoefte en snelheid te volgen.

Online real-time lessen

Ook op afstand kan men ervan genieten door in gesprek te gaan met een echte Italiaanse liefhebber van haar eigen wortels. Dit hoeft niet per se alleen te gebeuren door middel van een conversatiecursus van hoog niveau. Ook wie een meer basale kennis van de Italiaanse taal heeft kan zich deze onderwerpen eigen maken met behulp van de bijpassende hulpmiddelen. Via Skype of een ander platform volgt u lessen Italiaans die letterlijk in realtime vóór en mét u gebeuren. Geen opgenomen lesjes dus maar een live ontmoeting met een Italiaanse docente.