Italiaanse taal- en cultuurlessen zoals thuis!

Een unieke kans om taal en cultuur te leren bij een gekwalificeerde leraar, in de ontspannende omgeving van de Apennijnen tussen Umbrië en de Marken.En verder: culinaire workshops; wijn-, olijfolie-, ambachtsproverijen; paardrijden; kunstrouten lopen al dan niet met eigen gids. Met de mogelijkheid om de geleerde taal meteen in de praktijk te brengen. Een geweldige kans voor uw groei, communicatief én persoonlijk.

 

Voor uw accommodatie staat een appartement voor tot 6 personen klaar, waar u, desgewenst, zelf uw maaltijden kunt bereiden. Dat zal niet per se nodig zijn omdat het nabijgelegen dorp genoeg keuze aan restaurants en pizzeria’s biedt. En verder, de deuren van de eetkamer van uw gastfamilie staan voor u elke dag open!
De grote boomgaard rondom het huis met adembenemende panorama zal het decor worden van uw verblijf en uw lessen.

Een pakket van taal- en/of cultuurlessen op maat, in overleg met u samengesteld om uw bijzondere wensen en verwachtingen in vervulling te brengen.
De gecertificeerde docent -tevens eigenaar van de aangeboden privé accommodatie, dus helemaal coronaproef- is een gerenommeerde en enthousiaste leraar en auteur van taal- en cultuurboeken.

Vraag maar gerust naar de details: laura@valiani.nl