Les op maat

Lessen met passie

Wilt u Italiaans leren met een ervaren én gedreven native speaker? Ons aanbod varieert van meer formele, (al dan niet online) in-company trainingen tot ongedwongen cursussen in een huiselijke setting. Tevens bieden we klassikale cursussen in kleine groepen, van beginners tot gevorderden. Om optimaal met al uw wensen rekening te houden bieden we een op maat samengesteld programma aan dat uitstekend tot zijn recht komt in privé- of duo lessen. Met alle aandacht van een docent voor uzelf te hebben kunt u de puntjes op de i zetten op allerlei aspecten: grammatica, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden, literaire vormen, culturele weetjes.

Op uw niveau en uw interesse

Als u een land wil leren kennen is het handig om de taal te kunnen spreken en lezen. Met een goede taalmethode leer je of verfijn je je kennis van het Italiaans. Maar de echte plezier en vooruitgang komt pas als de lessen aangepast worden aan uw behoeftes en wensen. We werken flexibel. Alles kan! Ook het van de een op de andere dag omgooien van leermethode: beter full immersion, of juist grammaticale uitleg in het Nederlands? Met boek volledig in het Italiaans of met vertaalde rijtjes woordjes? Even hulp met een specifieke ad hoc vraag of systematisch de methode volgen? We passen ons volledig aan uw behoefte en snelheid. Thuis oefen je de opgedane kennis en wordt op je eigen tempo ingeleid in de geheimen van de Italiaanse grammatica.

Online real-time lessen

Ook op afstand kan men ervan genieten door in gesprek te gaan met een echte Italiaanse liefhebber van haar eigen wortels. Dit hoeft niet per se alleen te gebeuren door middel van een conversatiecursus van hoog niveau. Ook wie een meer basale kennis van de Italiaanse taal heeft kan zich deze onderwerpen eigen maken met behulp van de bijpassende hulpmiddelen. Via Skype of en andere platvorm volgt u lessen Italiaans die letterlijk in real time vóór en mét u gebeuren. Geen opgenomen lesjes dus maar een live ontmoeting met een Italiaanse docente.

 

Kijk hier voor voorbeelden van cursusvormen